EPC-verslaggever

Een betrouwbaar energieprestatiecertificaat.

EPC-verslaggeving vanuit kennis en kunde

U vertrouwt best op een erkend verslaggever voor de opmaak van uw energieprestatiecertificaat. De EPC-waarde van een gebouw bepalen is namelijk een complexe taak. Onze EPC-verslaggevers gaan uiterst zorgvuldig te werk. Ze doen de nodige vaststellingen, maar adviseren daarnaast ook hoe u de EPC-waarde van uw pand kan opkrikken om de waarde ervan te verhogen. Dankzij hun expertise kan u bovendien rekenen op een eerlijk verslag met bruikbare informatie.

Waarom een EPC-attest?

Bij verkoop of verhuur van een woning, handelspand of ander gebouw is een EPC-attest verplicht.

Voor welke gebouwen?

We bieden bij M-Desk EPC-keuringen aan voor een waaier aan gebouwsoorten, met verschillende bestemmingen. Onze experten gaan zowel aan de slag met woningen en appartementen als met winkelpanden en ateliers.

Residentieel

Gebouwen bestemd voor bewoning.

Klein niet-residentieel

Gebouwen < 500 m², niet bestemd voor bewoning.

Niet-residentieel

Gebouwen > 500 m², niet bestemd voor bewoning.

Particulier en in onderaanneming

We bieden de service van EPC-keuring aan als onderaannemer voor grotere bedrijven of projectontwikkelaars, en voor particulieren. Een EPC door een erkend deskundige is immers verplicht bij de verkoop of verhuur van gebouwen. Daarnaast is de officiële vaststelling van de EPC-waarde essentieel om aanspraak te maken op bepaalde premies. M-Desk zet in elk van die gevallen in op nauwkeurigheid, correctheid en efficiëntie.

Reach out!

Deskundige partner nodig?

We maken met plezier tijd vrij om te bekijken hoe we u kunnen bijstaan in de realisatie van grootschalige projecten of bescheiden (ver)bouwplannen.