Drie broers, één missie

Achter M-Desk staat een sterk team met al even sterke waarden.

Onze ontstaansgeschiedenis

Na een voetbalcarrière en horeca-verleden sloeg Francis Meeus aan het ondernemen. Hij schoolde zich om tot bouwkundig tekenaar en stampte in 2021 M-Desk uit de grond. Bert Meeus moest niet lang twijfelen: vanuit dezelfde expertise stapte hij mee in het verhaal van zijn broer.

Maar thuis zijn ze met drie: ook Renaat besluit zijn expertise als graduaat elektromechanica & klimatisatie in te zetten voor het familiebedrijf. Als EPC- en EPB-verslaggever draagt hij zijn steentje bij. Zo wordt M-Desk een bedrijf met sterke dienstverlening op verschillende fronten.

Wanneer het bedrijf groeit, gaat M-Desk op zoek naar internationaal tekentalent. Ook team België breidt uit. Er ontstaat een mature organisatie die volop inzet op innovatie en efficiëntie.

Drie broers, één missie

Vanuit hun eigen expertise dragen de broers Meeus hun steentje bij aan M-Desk.

"We zijn ongelooflijk trots op wat M-Desk geworden is, en kijken gretig uit naar wat de toekomst voor ons in petto heeft."

Innovatie en automatisatie

We zetten volop in op een efficiënte aanpak, geruggesteund door technologie.

Moderne systemen

Dankzij een slimme digitalisering van onze projecten kunnen we op basis van een eenmalig in te vullen formulier al voor u aan de slag!

Efficiënt

Onze systemen maken van de opvolging van aanvragen, dossiers en tekenopdrachten 'a piece of cake'. Zo kunnen we focussen op het echte werk.

Transparantie

Doordat u toegang krijgt tot uw project in onze systemen, kan u steeds opvolgen hoe ver het daarmee staat. Geen tevergeefs rondbellen dus! 

Kwaliteit op wereldniveau

We werken samen met tekenaars van dichtbij en ver om de beste resultaten af te leveren.

Internationale samenwerkingen

M-Desk werkt samen met tekenaars in binnen- én buitenland. Dankzij een handig systeem komen opdrachten zo terecht bij de meest geschikte persoon.

Tekenaarsopleiding

Nieuwe aanwinsten volgen steeds een extra opleiding bij ons. Ze doorlopen een groeicurve waarmee we hun ontwikkeling in het vak optimaal willen ondersteunen. 

Controle België

Alle tekenwerk krijgt een laatste check aan de bron van M-Desk: bij team België. Zo kunnen we kwaliteit verzekeren voor elk project.

Team België

Een klein team met grootse doelstellingen.

Francis Meeus


Bestuurder en oprichter

Bert Meeus


Bouwkundig tekenaar

Renaat Meeus


EPB- en EPC-deskundige

Letizia Piscione

Bouwkundig tekenaar
& administratie

Deze bedrijven konden reeds op ons bouwen:

Reach out!

Deskundige partner nodig?

We maken met plezier tijd vrij om te bekijken hoe we u kunnen bijstaan in de realisatie van grootschalige projecten of bescheiden (ver)bouwplannen.