Bouwtekeningen

Uitgebreid technisch tekenwerk voor een waaier aan projecten.

Uitvoeringstekeningen

Vlotte werkzaamheden beginnen bij een goede uitvoeringstekening. Die is in elk project de leidraad voor betrokken aannemers, bouwvakkers, technici, doordat ze een totaalbeeld geeft van het eindresultaat. Technische specificaties, materialen… alles komt erin samen. Daarom besteden we er bij M-Desk aandacht aan dat alle informatie correct en logisch geplaatst wordt. Dat maakt de uitvoering zelf aanzienlijk eenvoudiger!

Detailtekeningen

The devil’s in the details. Om alles tot in de puntjes af te werken, leveren we daarom moeiteloos detailtekeningen waarin deelaspecten van uw project tot in de puntjes worden afgebeeld. Dankzij onze plannen krijgt u zo samen met alle vakmensen beter zicht op de kleine afwerkingen die een wereld van verschil kunnen maken.

As-built tekeningen

Soms lopen werken niet exact zoals gepland. Om dan toch tekeningen te kunnen voorleggen die helemaal accuraat zijn, staat M-Desk ook graag in voor as-built plannen of revisietekeningen. Die maken we achteraf op basis van de effectief uitgevoerde werken. Zo kan u terugvallen op tekeningen die de reële toestand perfect weergeven, of die voorleggen aan instanties indien nodig.

Reach out!

Deskundige partner nodig?

We maken met plezier tijd vrij om te bekijken hoe we u kunnen bijstaan in de realisatie van grootschalige projecten of bescheiden (ver)bouwplannen.