De Watergroep

As-built plannen voor waterdichte wegenwerken.

Over heel Vlaanderen rolde De Watergroep een project uit voor de plaatsing van debietmeters. Daarvoor schakelde het Canalco in, met onder meer een specialisatie in ondergrondse leidingen. Nauwgezet volgt die organisatie de vooropgestelde werken uit, maar zoals dat gaat bij leidingwerken moeten er soms kleine aanpassingen worden gemaakt ‘on the job’.

Om accurate plannen te kunnen afleveren bij De Watergroep rekent Canalco daarom op M-Desk. Op basis van de uitgevoerde werken zorgen wij voor plannen die de toestand van de ondergrondse leidingen en geplaatste debietmeters waarheidsgetrouw weergeven. Dat is van groot belang, want als er later wegenwerken gebeuren zijn het onze as-built plannen waarop de wegenwerkers terugvallen om beschadiging aan buizen en meters te vermijden.

De impact van dit infrastructuurproject

Slider met logo's partners/opdrachtgevers

Call To Action

Met knoppen naar de contactpagina

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Morbi non arcu risus quis varius quam quisque. Faucibus nisl tincidunt eget nullam non nisi est sit amet.